Kasvamme ja tarvitsemme sinun apuasi. Etsimme Vaasaan palvelujohtajaa, jolla on kokonaisvastuu talouspalveluiden yksiköstä ja joka voi viedä yhtiömme seuraavalle tasolle. Tulet työskentelemään mukavan ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Sinusta tulee johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajallemme.

Tehtäväsi on toimia esihenkilönä (rekrytointi, resurssointi, henkilöstön hyvinvointi, henkilöstön kehittäminen jne.) sekä johtaa ja kehittää palkkapalveluiden palvelukokonaisuutta. Tehtäväsi on myös vastata asiakassuhteista (sopimukset, vastuumatriisit, tuote- ja palvelukehitys) sekä huolehtia hyvästä viestinnästä asiakkaidemme kanssa. Kehität palveluprosessejamme ja työkalujamme sekä tapaamme työskennellä hyvässä yhteistyössä muiden toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Sinulla on yksikkösi talousvastuu.

Toivomme että

  • Sinulta löytyy johtamiskokemusta (5+ vuotta) ja olet tiimipelaaja.
  • Sinulla on kyky johtaa, coachata, kehittää sekä motivoida henkilökuntaa sekä kyky kuunnella ja tehdä päätöksiä
  • Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on kyky ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja kehittämismahdollisuuksia
  • Olet neuvottelu- ja yhteistyötaitoinen
  • Olet muutoshaluinen ja etsit jatkuvasti tapoja optimoida ja tehostaa työskentelyprosessejamme
  • Sinulla on tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelytapa ja tuot esiin omia ideoitasi ja ehdotuksia
  • Hallitset suomen ja ruotsin kielen suullisesti ja kirjallisesti
  • Olet selkeä, kommunikoiva ja ulospäinsuuntautunut

Soveltuva kokemus alalta luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus johtaa ja kehittää palkkapalveluiden yksikköä yhtiön strategian mukaisesti ja käyttää osaamistasi henkilökunnan, asiakkaiden ja yhtiön hyväksi. Me tuemme ja autamme sinua!

Lisätietoja tehtävästä antavat Pia Hägglund (pia.hagglund@micobotnia.fi, 040-5907752) ja Anne Lillträsk (anne.lilltrask@micobotnia.fi, 040-8307766).

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi talousjohtaja Anne Lillträskille (anne.lilltrask@micobotnia.fi). Hae jo tänään, sillä valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 28.3.2022.