Vi växer och behöver din hjälp. Vi söker en Servicedirektör till Vasa som har helhetsansvar för vår avdelning för lönetjänster, och kan ta vårt bolag till nästa nivå. Du kommer att jobba med ett trevligt och professionellt team. Du blir medlem i ledningsgruppen och rapporterar till vår VD.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta som förman (rekrytering, resursallokering, personalvälmående, personalutveckling osv) och att leda och utveckla denna serviceenhet. Du tar ansvar för kundrelationer (kontrakt, ansvarsmatriser, produkt- och serviceutveckling) samt ser till att vi har bra kommunikation med våra kunder. Dessutom vill vi gärna att du, i bra samarbete med de övriga funktionerna i bolaget, fortsätter med vårt arbete att kontinuerlig optimera och effektivisera våra serviceprocesser, arbetsverktyg och vårt sätt att jobba. Du har budgetansvar för din avdelning.

Vi önskar att du:

  • Har relevant ledarskaperfarenhet (5+ år) och är en teamplayer
  • Har förmåga att leda, coacha, utveckla och motivera personal och kan lyssna och ta beslut
  • Är kundorienterad och har förmåga att förstå kundernas behov och utvecklingsmöjligheter
  • Har förhandlings- och samarbetsförmåga
  • Har förändringsvilja och söker efter att kontinuerligt optimera och effektivisera våra arbetsprocesser
  • Har ett målmedvetet och självständigt arbetssätt och kommer med egna förslag och idéer
  • Kan finska och svenska i tal och skrift
  • Är tydlig, kommunikativ och utåtriktad

Relevant erfarenhet i en liknande bransch ses som en fördel.

Detta är en spännande och utmanande position, och du har möjlighet att leda och utveckla vår avdelning för lönetjänster enligt bolagets strategi och din kunskap för personalens, kundens och företagets bästa. Vi kommer att stödja och hjälpa dig!

Om du har frågor, vänligen kontakta Pia Hägglund (pia.hagglund@micobotnia.fi, 040-5907752) eller Anne Lillträsk (anne.lilltrask@micobotnia.fi, 040-8307766).

Vänligen skicka din CV med löneanspråk till ekonomidirektör Anne Lillträsk (anne.lilltrask@micobotnia.fi). Platsen fylls genast då vi hittat en lämplig person, alltså agera snabbt. Sista ansökningsdag är 28.3.2022.