Ura meillä

Ura meillä

Tule mukaan Micon tiimiin!

Henkilöstömme on arvokkainta, mitä meillä on. Haluamme olla työntekijöillemme paras työnantaja, mikä näkyy organisaatiokulttuurissamme ja arvoissamme: Määrätietoisesti yhdessä, Luotettavasti ja vastuullisesti sekä Arvostavasti kohdaten.

Meillä työskentelee 75 asiantuntijaa Vaasassa ja Pietarsaaressa. Etsimme jatkuvasti uusia kollegoita joukkoomme ja työllistämme myös harjoittelijoita sekä freelancer-tulkkeja ja -kääntäjiä.

Miksi työskennellä Micossa?

Työn merkityksellisyys

Micossa pääset tekemään merkityksellistä ja vastuullista työtä julkisen sektorin asiakkaiden hyväksi.

Työn joustavuus

Ymmärrämme, että arjen palapeliä voi joskus olla haastavaa saada kasaan, minkä vuoksi tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön hybridimallimme mukaisesti.

Tuki ammatilliselle kehittymiselle

Micossa saat täyden tuen ammatilliselle kehittymisellesi. Työtehtäviesi hoitamisessa sinulla on tukena sekä esihenkilö että mahtavat kollegat.

Viihtyvyys  ja henkilöstöedut

Haluamme, että viihdyt ja voit hyvin työssäsi. Kaikille micolaisille on tarjolla heidän oman valintansa mukaan kulttuuri-, liikunta- tai hierontaetu.

Lyhyemmät työpäivät ja pidemmät lomat

Meillä työpäivän pituus on 7 h 15 min, ja meillä on myös pidemmät vuosilomat.

Matala hierarkia

Organisaatiokultturimme perustana on matala hierarkia, minkä ansiosta meidän on helppo olla yhteydessä toisiimme.

Tutustu micolaisiin

Uratarinoissaan micolaiset kertovat työstään, ajatuksistaan ja kokemuksistaan Micossa työskentelystä.

Sitaatteja micolaisilta

”Harjoittelun kautta pääsin kesätyöntekijäksi, minkä jälkeen jatkoin töitä opintojen ohella. Nyt työskentelen vakituisesti Micossa.”

”Parasta on se, kun voi vaikuttaa laajasti omaan työhönsä ja työskentelytapoihinsa ja pääsee kehittämään prosesseja yhdessä oman tiimin kanssa. Työtehtävät ovat laajoja, ja lyhyessä ajassa olen päässyt oppimaan ja hallitsemaan isoja kokonaisuuksia.”

”Parasta työssäni ovat joustavat ja vaihtelevat työtehtävät sekä kokemukseni siitä, että minua kuunnellaan ja että voin vaikuttaa asioihin. Näen myös kehittymismahdollisuuksia Micossa, ja se motivoi minua.”

”Micossa on mahtavia tyyppejä töissä! Saan omaan työhöni tukea esihenkilöltäni, ja myös oppimis- ja etenemismahdollisuudet on hyvät.”

Innostutko vastuullisesta ja merkityksellisestä työstä julkisen sektorin organisaatioiden hyväksi? Katso avoimet työpaikkamme alla ja hae meille!