Päivitetty 15.12.2021

Tämä saavutettavuusseloste koskee Mico Botnian verkkosivuja (https://www.micobotnia.fi/). Verkkosivujamme koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse yhdessä verkkosivutoimittajamme kanssa. Apuna arvioinnissa olemme käyttäneet https://wave.webaim.org/-työkalua.

Arviomme mukaan verkkosivustomme täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Miten toimia, jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia

Jos olet huomannut saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme, kerro siitä meille sähköpostitse, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Verkkosivujemme saavutettavuudesta vastaa tietosuojavastaavamme, jonka sähköpostiosoite on tietosuojavastaava(at)micobotnia.fi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000