Micon asiantuntijat kertovat

Micolaisten uratarinoiden kautta saat käsityksen siitä, millaisia työtehtäviä heillä on, mitä he ovat oppineet meillä sekä miten he kokevat Micon työnantajana.

Jutta Risikko, Tuotevastaava Talousjärjestelmät

Millaista on työskennellä Micolla talousjärjestelmien tuotevastaavana? Jutta aloitti työskentelyn meillä taloushallinnon tehtävissä Pietarsaaressa ja nykyään hän kuuluu ICT-tiimiimme, työskentelee Vaasan toimistolla ja vastaa talousjärjestelmien kehittämisestä ja toiminnasta. Lue lisää Jutan kokemuksista Micolla ja siitä, miten hän näkee uramahdollisuutensa!

Lue Jutan uratarina

Siroun Vaahtoniemi, Tulkki

Minkälaista on tulkin työ? Siroun on yksi meidän erittäin kokeneista tulkeista, hänellä on 26 vuotta kokemusta tulkkina työskentelystä. Tulkin työssä saa olla mukana monissa erilaisissa tilanteissa. Sirounin uratarinassa hän kertoo enemmän tulkin työstä sekä antaa neuvoja heille, jotka harkitsevat tulkin uraa. Lue lisää Sirounin työstä ja kokemuksista!

Lue Sirounin uratarina

Sara Kärki, Kesätyöntekijä palkkapalveluissa

Kesällä 2023 Sara oli yksi kesätyöntekijöistämme palkkapalveluissa. Tänä aikana hän ehti oppia kokonaisuudessaan miten palkanmaksuprosessi toimii, sai lisää uutta informaatiota koskien verotusta ja erilaisista työsuhteista! Saran mukaan parasta työssä on ollut monipuolisuus, vaihtelevuus sekä hänen tiiminsä. Lue lisää Saran kokemuksista kesätyöntekijänä alta.

Lue Saran uratarina

Sari Kuustola, Käännöskoordinaattori

Sari on käännöskoordinaattorimme, joka puhuu suomea, ruotsia, arabiaa, englantia, venäjää, ranskaa ja saksaa sekä omaa pitkän työkokemuksen tulkkauksen ja käännöksen alalta. Olemme onnekkaita, että saimme Sarin tiimiimme kesäkuussa 2022. Lue lisää, mitä käännöskoordinaattorin työ Micossa sisältää, ja Sarin ajatuksia siitä, miten työskentely sataprosenttisesti etänä sujuu.

Lue Sarin uratarina

Jonatan Granholm, Palveluasiantuntija Talouspalvelut

Jonatan työskentelee meillä talouspalveluissa Pietarsaaressa. Hän aloitti Micolla harjoittelijana ja jatkoi tämän jälkeen työntekoa osa-aikaisesti tradenomiopintojen ohella. Pienten lasten vanhempana hän arvostaa suuresti joustavuutta Micolla ja kokee että parasta työssä on yhteisöllisyys. Lue lisää Jonatanin kokemuksesta työskentelystä Micolla.

Lue Jonatanin uratarina

Sara Forsberg, HR- ja viestintäkoordinaattori

Sara aloitti meillä johdon assistenttina ja ajan myötä hänen työtehtävänsä ovat kehittyneet. Nykyisin hän työskentelee HR- ja viestintäkoordinaattorina erittäin monipuolisessa työroolissa. Sara arvostaa mahdollisuutta olla mukana monessa ja ottaa vastuuta vaihtelevista tehtävistä, mikä on antanut hänelle mahdollisuuden oppia valtavasti uutta. Lue lisää Saran työtehtävistä HR:än ja viestinnän parissa ja siitä, miksi hän viihtyy Micolla. 

Lure Saran uratarina

Cecilia Finne, Palveluasiantuntija Talouspalvelut

Cecilia aloitti meillä harjoittelijana, siirtyi kesätyöntekijäksi ja jatkoi syksyllä 2022 osa-aikaisena työntekijänä opintojensa ohella, mikä hänen mukaansa sujui mutkattomasti! Nyt Cecilia on valmistunut koulusta ja on palannut takaisin kokoaikaseksi työntekijäksi talouspalveluihimme, mistä olemme erittäin iloisia! Lue lisää Cecilian mielipiteistä Micosta työnantajana ja mitä hän on oppinut talouspalveluissamme.

Lue Cecilian uratarina