Tapahtumatyöryhmän esittely

Heippa! Me olemme Anne, Julia, Jutta ja Sara, muodostamme yhdessä tapahtumatyöryhmän. Meidän päätavoitteenamme on lisätä sisäistä yhteisöllisyyttä ja työhyvinvointia Micossa. Tähän pyrimme tuomalla iloa ja motivaatioita micolaisten työpäiviin monilla eri tavoilla!

Mitä me sitten teemme? Järjestämme ohjelmaa henkilöstöllemme sekä työajalla että sen ulkopuolella. Esimerkkejä järjestämistämme tapahtumista ovat yhteiset brunssit noin viisi kertaa vuodessa, taukokävelyt toimistolta kerran kuukaudessa, tyky-päivä ja pikkujoulut. Suunnittelemme erilaisia afterworkeja sekä toimistolla että kaupungilla. Kerran vuodessa teemme kyselyn siitä, miten tapahtumaryhmän työ on vaikuttanut työntekijäkokemukseen ja työhyvinvointiin, sekä millaisia työsuhde-etuja ja tapahtumia micolaiset toivovat tulevaisuudessa. Lisäksi järjestämme pieniä extrajuttuja ympäri vuoden, kuten vaikkapa pääsiäismunien metsästystä ja teemapäiviä.

Tapahtumajärjestämisen lisäksi, osallistumme myös rekrytointimessuille ja teemme vierailuja kouluihin lisätäksemme tietoisuutta Micosta ja saadaksemme innostuneita uusia työntekijöitä kiinnostumaan meidän yrityksestä ja meillä työskentelystä.

Työryhmässä koemme pääsevämme vaikuttamaan siihen, että me kaikki viihtyisimme mahdollisimman hyvin Micossa. On todella palkitsevaa kuulla positiivista palautetta henkilöstöltä sekä nähdä konkreettisesti kyselyn kautta, että kuinka paljon meidän tapahtumat antavat meidän micolaisille.  Pienellä vaivalla ja pienellä porukalla saa yllättävän isoja ja merkityksellisiä asioita aikaan työhyvinvoinnin lisäämisessä! Tapahtumien järjestäminen ja niihin osallistuminen tarjoaa myös mukavaa vaihtelua työpäivään. Mahtavaa on lisäksi se, että saamme hyvin vapaat kädet ideoida ja toteuttaa erilaisia tapahtumia ja sitä kautta löytää juuri ne parhaimmat meidän työyhteisölle!

Kuvakollaasi kuvista tapahtumatyöryhmän eri tapahtumista, kuten rekrytapahtumista, brunsseilta, tyky-päivältä ja taukokävelyltä.
Kuvia tapahtumatyöryhmän järjestämistä tapahtumista.