Uuden talousjärjestelmän käyttöönotto sujunut onnistuneesti

Meillä on ilo kertoa, että olemme toteuttaneet onnistuneesti uuden S365-talousjärjestelmän käyttöönoton Vaasan kaupungille. Vaasan kaupunki toimii pilottiasiakkaanamme uudessa talouden järjestelmäympäristössä, ja käyttöönottoprojekti on toteutettu yhteistyössä kaupungin kanssa. Uusi järjestelmä on mahdollista ottaa käyttöön myös muille asiakkaillemme.

”Projektikokonaisuus on ollut laaja, ja matkalle on mahtunut useita muutoksia. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä S365-järjestelmätoimittaja Sarastian sekä Vaasan kaupungin kanssa. Järjestelmän käyttöönotto on muuttanut huomattavasti sekä kaupungin että Micon prosesseja. Muutoksenhallinta on ollut keskeisessä roolissa”, kertoo projektipäällikkö Tiina Seppä.

Uuden järjestelmän ansiosta voimme toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena palvelukeskuksena, joka tarjoaa taloushallinnon palveluiden lisäksi myös palveluihin liittyvät tietojärjestelmät ja huolehtii niiden kehityksestä. Jotta pystymme panostamaan entistä enemmän prosessien tehostamiseen, manuaalisen työn vähentämiseen ja järjestelmien toiminnallisuuksien kehittämiseen, olemme perustaneet uuden ICT-palveluyksikön, jota johtaa ICT-johtaja Riku Pasanen.

”Meidän rautaiset osaajat ovat tässä projektissa osoittaneet olevansa alansa huippuasiantuntijoita. He ansaitsevat kaikki suuren kiitoksen projektin läpiviennistä tiukkojen aikataulujen sekä budjetin puitteissa!”, päättää Riku Pasanen.