Yhtiökokous, Populus käyttöönotto ja kehittämiskohteet

Järjestimme toukokuussa yhtiökokouksen sekä omistajatapaamisen. Yhtiökokous vahvisti vuoden 2023 tuloslaskelman ja taseen sekä päätti myöntää vastuuvapauden hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Hallitus jatkaa kuudella jäsenellä vuonna 2024, Mika Konu jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Samuel Broman on luopunut hallitustehtävästä, kiitämme lämpimästi hallitustyöskentelystä.

Järjestelmäkehityspuolella olemme täydessä vauhdissa edistämässä useita eri projekteja. Pietarsaaren kaupungin palkanlaskennan ja HR:n Populus-järjestelmän käyttöönotto on loppusuoralla ja on edennyt suunnitelmien mukaisesti.

Kiitämme Pietarsaaren HR-yksikköä hyvästä yhteistyöstä käyttöönottoprojektissa. Projektitiimit ovat tehneet hyvää työtä ja tämän ansiosta projekti on edennyt aikataulun mukaisesti, kommentoi Micon HR- ja palkkajärjestelmän tuotevastaava Jere Oja

Micossa kehitetty uusi sähköinen arkistoratkaisu on otettu tuotantokäyttöön ja projekti etenee vaihteittain. Kaikilla Micon asiakkailla on nyt mahdollisuus ottaa käyttöön Sähke2 sertifioitu pysyväisarkisto talous- ja palkkapalveluiden aineistoille.

Micon ensimmäisen ohjelmistorobotin kehittäminen on käynnistetty. Ohjelmistorobotiikan avulla automatisoimme manuaalisia työvaiheita. Pilottiprojekti on aloitettu ja tämä on yksi askel kohti visiotamme olla fiksusti toimiva palvelukeskus.

Projektin aloitustyöpajassa tunnistettiin useita kohteita, jossa robotissa olisi hyötyä. Odotamme innolla, että saamme robotteja työkavereiksi, sanoo toimitusjohtaja Miia Äkkinen.

Lisätietoja antaa: Miia Äkkinen, toimitusjohtaja, miia.akkinen@micobotnia.fi,
+358 503420546