Karriär på Mico

Karriär på Mico

Kom med i Micos team!

Det mest värdefulla vi har är vår personal! Vi vill vara våra anställdas bästa arbetsgivare, vilket syns i vår organisationskultur och värderingar: Målmedvetet tillsammans, Pålitligt och ansvarsfullt samt Respektfullt bemötande.

Hos oss arbetar 75 sakkunniga i Vasa och Jakobstad. Vi letar kontinuerligt efter nya kollegor till vårt team och sysselsätter även praktikanter samt freelance-tolkar och -översättare.

Varför jobba på Mico?

Värdefullt arbete

På Mico får du göra ett värdefullt och ansvarsfullt arbete för våra kunders bästa inom den offentliga sektorn.

Arbetets flexibilitet

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att få ihop vardagspusslet och erbjuder därför flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete enligt vår hybridmodell.

Stöd för yrkesmässig utveckling

Hos oss får du fullt stöd för din yrkesmässiga utveckling samt stöd i dina uppgifter från både chef och toppenkollegor!

Trivsel och motionsförmåner

Vi vill att du ska trivas och må bra på jobbet! Vi erbjuder därför våra anställda en motionsförmån, där man själv väljer mellan kultur, massage och träningsalternativ. Vi ser även till att du har en ergonomisk arbetsplats.

Kortare dagar och längre semestrar

Arbetsdagens längd hos oss är endast 7 h 15 min och vi har längre semestrar.

Låg hierarki

Vi har en låg hierarki som grund i vår organisationskultur och låg tröskel till att vara i kontakt med varandra.

Lär känna micoiterna

I karriärberättelserna kan du läsa om våra micoiters arbetsuppgifter, deras tankar och upplevelser av att arbeta hos oss.

Citat från Micoiter

”Första praktiken på Mico ledde till sommarjobb, sedan jobb på sidan om studierna och nu har jag fast tjänst här!”

”Det bästa är att man får påverka sitt eget arbete och arbetssätt i stor utsträckning och får utveckla processerna i sitt område med sitt eget team. Arbetsuppgifterna är också mycket omfattande och på kort tid har jag kunnat lära mig och leda stora enheter.”

”Bästa med mitt jobb på Mico är att jag har flexibla och varierande uppgifter, jag upplever att jag blir hörd och kan påverka. Jag ser också utvecklingsmöjligheter inom bolaget vilket motiverar mig!”

”På Mico jobbar fantastiska personer! I mitt egna arbete får jag stöd från min chef och läro- och utvecklingsmöjligheterna är bra.”

Brinner du för att göra ett ansvarsfullt och värdefullt arbete med organisationer inom den offentliga sektorn? Sök då jobb hos oss och bli en del av vår gemenskap!